Executive Search

Als full service recruitment kantoor begeleiden wij onze opdrachtgevers bij executive search trajecten.

Als full service recruitment kantoor begeleiden wij onze opdrachtgevers bij executive search trajecten, deze richten zich met name op managementposities. Wij helpen onze opdrachtgever bij het formuleren van de positieomschrijving. Dit doen wij door te focussen op de bedrijfsspecifieke situatie van deze positie. Naast dat niet elk bedrijf hetzelfde is, verwacht u van een nieuwe werknemer vaak net iets anders dan van de vertrekkende werknemer. Daarom is een functieprofiel ook niet zomaar te kopiëren.

Wij hebben in ons bedrijf meer dan 20 jaar aan executive search ervaring, dit hebben wij opgedaan als headhunter en hiring manager in diverse markten. De focus lag hierbij op offshore, maritiem, bouw, civiel en IT. Maar ook in andere sectoren zijn wij succesvol geweest met onze werkwijze.

Deze werkwijze is gebaseerd op discretie, vertrouwen en transparantie. Wij benaderen onze kandidaten dusdanig discreet, waardoor dit op geen enkele wijze schade zou kunnen brengen aan hun huidige dienstverband. Onze opdrachtgevers komen via onze benadering professioneel over, en hierdoor activeren wij voor hen de passieve kandidaat op de arbeidsmarkt. Tijdens de sollicitatieprocedure behartigen wij de belangen van beide partijen. Dit doen wij op een transparante wijze, die zowel opdrachtgevers als kandidaten het vertrouwen geven om ons in een latere fase nogmaals in te huren of aan te bevelen.

Social Media

Blijf up to date door ons te volgen!

Facebook JobeteerTwitter JobeteerLinkedIn JobeteerInstagram Jobeteer

Aanmelden als Jobeteer

Ben jij ook een privé detective? Wij vragen jou op zoek te gaan binnen jouw netwerk!

Aanmelden als Jobeteer

Contactgegevens

Rivium Quadrant 163
2909 LC  Capelle a/d IJssel

Telefoon 010 - 25 43 292
E-mail info@jobeteer.nl

Scroll naar boven