Jobeteer-logo.png

Zie jij overal kansen? Heb jij die natuurlijke winnaarsmentaliteit en zijn de woorden; vastberaden, sterk communicatief en doorzettingsvermogen jou op het lijf geschreven? Dan ben jij de geboren Jobeteer die wij zoeken!

Vacature Commercieel Recruitment Consultant

Wat houdt de functie in?

Vanuit een sfeervol en gezellig kantoor, voorzien van alle middelen die jij nodig hebt om het beste uit jezelf te halen en met gezellige gezamenlijke lunches, werk jij hard aan jouw eigen ontwikkeling. Jij bent verantwoordelijk voor zowel klant als kandidaat. Als een echte Sherlock Holmes weet jij de ‘perfect match’ te maken en te behouden. Jij ziet overal kansen en mogelijkheden, jij enthousiasmeert en weet deals te ‘closen’. Jij kijkt constant naar de beste en meest efficiënte manier om te werken. Jij weet als geen ander de juiste wervingsmiddelen in te zetten. Elke stap in het wervingsproces is belangrijk. Jij levert daarom graag kwaliteit, hebt een lange termijnvisie en gaat resultaatgericht te werk. Regelmatig ga jij langs bij jouw klanten en kandidaten of andersom. Jij bent het aanspreekpunt voor allebei.

Maar maak je geen zorgen, als Jobeteer sta jij er nooit alleen voor. "Team work, makes the dream work" en je kan daarbij rekenen op de kennis en ervaring van je Jobeteers familie. Zij zorgen ervoor dat je volledig wordt klaargestoomd om verantwoordelijk en zelfstandig aan de slag te gaan.

Wij kijken graag verder dan alleen commercieel succes en willen ‘JOU’ zien. Hierdoor worden jouw initiatieven voor het verbeteren van de organisatie erg gewaardeerd en bieden wij veel ruimte tot persoonlijke groei. Wij houden van keihard werken, maar wij weten ook hoe belangrijk teamspirit en ontspanning is, daarom organiseren wij regelmatig een Work hard, Play hard uitje.

A day the office

Je begint na een warme kop koffie en een dosis energie met het afwerken van jouw to-do list van die dag. Hierop staan tal van potentiële klanten die jij graag d.m.v. je sales skills en persoonlijke aanpak als partner wilt benaderen en binnenhalen. Om deze vervolgens te helpen aan zijn “perfect match”. Daarna check je nog welke vacatures er open staan bij andere bedrijven om vervolgens ook deze te benaderen. Jij hebt tenslotte de juiste kandidaat voor hen. Zo niet? Dan vind je hem! Tussendoor word je nog gebeld dat de kandidaat, die je gisteren hebt voorgesteld bij een bestaande klant, is geplaatst! ‘High Five’. Succes maakt hongerig en inmiddels word je gelokt door de geur van een heerlijke (zojuist bezorgde) Italiaanse lunch en is het tijd voor een moment van huiselijke gezelligheid en een goed gesprek met jouw mede Jobeteers. Met een goed gevulde buik ga je op weg naar een afspraak om 2 nieuwe kandidaten voor te stellen en ondertussen krijg je een telefoontje van een potentiële nieuwe kandidaat die in jouw sector op zoek is naar een opdracht…. Altijd op zoek naar talent, dus het einde van de middag maak jij nog even tijd om een intake te plannen.

No matter what it takes! Jij bent continue bezig, zowel telefonisch als op locatie met het op en uitbouwen van relaties.

Wat vragen we

 • HBO werk- en denkniveau
 • Minimaal 1 jaar ervaring in de sales of soortgelijke functie
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal
 • Energie en enthousiasme
 • Je bent communicatief sterk met een dosis doorzettingsvermogen
 • Teamspirit

Wat krijg je

 • Een marktconform salaris en 23 tot 27 vakantiedagen
 • Lease auto, Laptop & Telefoon
 • Flexibel- en thuiswerkmogelijkheden
 • Trainingsprogramma en persoonlijke coaching
 • Een uitdagende en afwisselende baan met doorgroeimogelijkheden!
 • Een Jobeteers familie met superleuke uitjes en incentives.

Solliciteer bij Jobeteer

Is jouw interesse gewekt? Of voldoe je niet aan de gevraagde eisen, maar ben jij ervan overtuigd dat jij absoluut onze ‘match’ bent? Dan leren we jou graag kennen! Stuur jouw sollicitatie voorzien van recente pasfoto naar vanessa@jobeteer.nl en wij nemen spoedig contact met je op!

Scroll naar boven