Ons verhaal

Alles wat we doen staat in het teken van het gezamenlijke doel, dat is onze wereld in positieve zin te veranderen. Voor onszelf en voor anderen.

Jobeteer is een community, hetgeen dat ons verbindt is dat wij samen meer kunnen dan alleen. Alles wat we doen staat in het teken van het gezamenlijke doel, dat is onze wereld in positieve zin te veranderen. Voor onszelf en voor anderen. Onze werkwijze richt zich op kameraadschap en het creëren van positieve herinneringen. Wij zijn opportunistisch ingesteld en werken graag met creatieve geesten.

Minder enthousiast worden wij van corporate termen en conservatieve denkpatronen. Onze organisatie bestaat voor het grootste gedeelte uit professionals die capaciteitsproblemen oplossen binnen de bouw en IT. Om hun carrierèpad op de juiste wijze te begeleiden werken wij met coaches en een bijpassend opleidingsbudget.

Naast onze detacheringstak hebben wij ook ervaren headhunters in dienst. Zij vullen vacatures in die de opdrachtgever zelf niet kan invullen. Dit doen wij met een Rotterdamse instelling: niet lullen, maar poetsen. Onze werkwijze is transparant en het enige dat telt is leveren wat je belooft.

Ons-Verhaal-Jobeteer.jpg
Angela Rambaran, Allround bouwkundige

"Kijk alleen terug om te zien hoe ver je bent gekomen."

Angela Rambaran, Allround bouwkundige

Thom Kuijpers, Business Development

"Creëer je eigen wereld, anders doet iemand anders het voor je."

Thom Kuijpers, Business Development

Rakesh Fakiera, Allround bouwkundige

"Als je er niet vrolijk van wordt, moet je het niet doen."

Rakesh Fakiera, Allround bouwkundige

Onze teamuitjes

Eén van onze doelstellingen is het creëren van gezamenlijke herinneringen.

Foto-USA-2019.JPG

USA 2019

- 26 september 2019

Jobeteer goes USA! Dit jaar hebben we met heel de Jobeteer family een roadtrip gemaakt in de USA. Gestart in Las Vegas en geëindigd in Los Angeles, hebben we een geweldige tijd gehad met z’n allen. Natuurlijk mocht een tour naar de Grand Canyon ook niet ontbreken.

Foto-Jobeteer-BBQ-1.jpg

Jobeteer BBQ

- 14 juli 2019

Op 14 juli 2019 heeft onze Jobeteer family BBQ plaatsgevonden om de zomer af te trappen! Iedereen heeft zijn steentje bijgedragen om er een geslaagde dag van te maken en dit is zeker gelukt. 

Foto-Efteling-familiedag-1.JPG

Efteling familiedag

- 19 januari 2019

Omdat wij het belangrijk vinden om iedereen te betrekken, hebben we een familiedag georganiseerd. En onze Efteling familiedag was zeker geslaagd! Iedereen was welkom en heeft familie meegenomen.

Foto-Curacao-2018-1.jpg

Curacao 2018

- 6 september 2018

Wat een reis! We zijn met het hele Jobeteer team een week naar Curaçao geweest. We hebben hier kunnen genieten van rust en van elkaar. Ons team is nog sterker geworden en dit is waar we het voor doen.

Scroll naar boven