Opdrachtgevers

Transparantie maakt je tegenwoordig al uniek genoeg.

Detachering.png

Detachering

Jobeteer beschikt over een eigen team van specialisten binnen bouw en IT.  

Onze Jobeteers hebben zich aan elkaar verbonden om persoonlijke doelen met zakelijke doelen te combineren. Ze werken graag samen, zijn warme collega’s en zijn pas tevreden als de opdracht goed is afgerond. 

Ze zijn niet alleen goed in hun vak, maar vooral ook goed in balans. Leven is meer dan werken alleen, wij investeren niet alleen in opleidingen maar ook in persoonlijke groei met behulp van externe coaching. Zo krijgt u niet alleen een oplossing voor uw tijdelijke vraag, maar ook een inspirerende collega die positief in het leven staat.

Werving & selectie.png

Werving & selectie

Wij hebben in ons bedrijf meer dan 20 jaar aan executive search ervaring, dit hebben wij opgedaan als headhunter en hiring manager binnen diverse markten. 

Deze werkwijze is gebaseerd op discretie, vertrouwen en transparantie. 

Onze opdrachtgevers komen door onze benadering professioneel over, waardoor wij voor hen de passieve kandidaat op de arbeidsmarkt activeren. Tijdens de sollicitatieprocedure behartigen wij de belangen van beide partijen. Dit doen wij op een transparante wijze, die zowel opdrachtgevers als kandidaten het vertrouwen geven om ons in een latere fase nogmaals in te huren of aan te bevelen.

RPO.png

Uitbesteden RPO

Wij zijn in staat het gehele recruitment proces uit handen te nemen, van de eerste inventarisatie met een hiring manager tot en met het onboarding proces. 

Een opdrachtgever kan hiervoor kiezen indien er geen capaciteit is om het proces intern te begeleiden. Jobeteer is sterk in het visualiseren van het verhaal van de opdrachtgever, dit doen wij met name door middel van videobeelden. 

Door gebruik te maken van dit traject wordt je een recruitment collega toegewezen, die zich uitsluitend bezig houdt met jullie vacature. Eén van de voordelen is dus dat je niet met een consultant werkt die zijn of haar tijd moet verdelen tussen meerdere opdrachtgevers. 

Scroll naar boven